Loading

Minusta

kuva: Mira Hahle

Olen kahden lapsen onnellinen äiti ja puoliso. Ravintoterapiaopintojen lisäksi olen suorittanut hierojan tutkinnon. Asustelin 14 vuotta Lontoossa, jossa suoritin ravintoterapeutin diplomitutkinnon. Suomeen palasin maaliskuussa 2014. Olen Suomen ravintoterapiayhdistyksen ja Luonnonlääketieteen keskusliiton jäsen. Toimintani on vakuutettua.

Ravinto, terveys ja hyvinvointi ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Uskon, että ihmisen hyvinvointi pohjautuu luonnolliseen mahdollisimman prosessoimattomaan ravintoon sekä terveellisiin elämäntapoihin, joihin kuuluu riittävä lepo, fyysinen harjoite ja stressin hallinta. Olen peruspositiivinen ja minusta on mahtavaa työskennellä ihmisten kanssa. Toisten auttamiseen ei kyllästy koskaan vaan menestystarinoita on aina yhtä mahtavaa seurata vierestä.

Perheessämme syödään mahdollisimman runsaasti luomu- ja lähiravintoa sekä ihan perus kotiruokaa. Haluan auttaa sinua ja perhettäsi tekemään pysyviä muutoksia tavoitteena hyvät ruokailutottumukset ja sitä kautta hyvä olo ja terveys. Blogista löydät paljon mielenkiintoista asiaa ravintoon ja hyvinvointiin liittyen.

Otan asiakkaita vastaan PUR-kaupan Hyvän Olon Hoitolassa Helsingissä sekä pidän konsultointeja videoyhteyden välityksellä. Ravintokonsultointien lisäksi kirjoitan blogia, pidän luentoja ravintoon ja hyvinvointiin liittyen sekä toteutan erilaisia yhteistyöprojekteja eri hyvinvointialan yritysten kanssa. Toimin myös College of Naturopathic Medicinen luonnoitsijana 2016-2018 välisenä aikana.

Toteutan konsultointeja ja luentoja myös englannin kielellä. Käy tutustumassa englannin kieliseen sivustooni Wholistic Food Coach

KOULUTUS

2013- Diplomi ravintoterapeutti (Dip NT, Premier Training, Lontoo, UK), mBANT 

2011- Nutrition Specialist Diploma

2011- Nutrition for Sports and Exercise with distinction

2009-Holistinen hieroja (Diploma in Holistic Massage, ITEC level 3)

2003-BA Hons Tourism and Planning combined honors with Business and marketing