Loading

Luennot

Luennot ja workshopit

Suolisto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Suolisto toimii ihmisen immuunipuolustuksen keskeisenä tekijänä. Suoliston bakteeristo edesauttaa ruoansulatusta, ravinteiden imeytymistä sekä suojelee ihmiskehoa erinäköisiltä epäsuotuisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja ympäristöstä tulevilta myrkyiltä.

Bakteeriston dysbioosi eli epätasapaino saattaa johtaa vatsan oireiluun, jatkuvaan sairasteluun, allergioihin, autoimmuunisairauksien puhkeamiseen ja esimerkiksi neurologisiin ongelmiin. Muun muassa närästystä, ummetusta ja kaasuntumista pidetään nykyaikana niin normaalina, että harva ajattelee näiden oireiden viestittävän mistään vakavammasta.

Suolistoa ja koko kehon hyvinvointia voidaan hoitaa ruokavaliolla. Luennolla käsitellään ruoansulatuskanavaa ja sen toimintaa. Keskustelemme suoliston hyvinvointia tukevasta ravinnosta sekä ruoka-aineista, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia. Osallistujat saavat luennolta mukaan runsaasti käteviä käytännön vinkkejä kuinka suolistoa voi huoltaa ravinnon ja ravintolisien avulla.

Ota yhteyttä sähköpostitse annamari@holistinenravintoterapia.com, jos haluat minut puhumaan aiheesta tapahtumaasi. 

http://holistinenravintoterapia.com/wp-content/uploads/2016/06/gut-health-happy-tummy--570x380.jpg
Kuva: naturalfoodexchange.com

Työhyvinvointi-luennot

Haluatteko minut puhumaan hyvinvoinnista työpaikallenne? Jos sinusta tuntuu, että teitä kiinostaisi tietää lisää kuinka ravinnolla voidaan edesauttaa työntekijöiden hyvinvointia sekä vähentää sairastelun ja poissaolojen määrää sekä parantaa työtehoa, ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

Työskenteleekö yrityksessänne monikansallinen joukko? Luentoni on toteutettavissa myös englannin kielellä. 

Yhteistyöehdotukset

Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssani tai sinulla on tilaisuus, johon haluaisit minut puhumaan, otathan yhteyttä sähköpostilla tapahtuman tietojen kera, jotta voin antaa sinulle tarjouksen.